LA NOSTRA CARTA

AMANIDES

  • Amanida de l'Hort
  • Amanida Catalana
  • Amanida tébia de formatge de cabra
  • Xató (escarola, tonyina, bacallŕ, anxoves i romesco)
  • Amanida de foie i pernil d’ŕnec
  • Amanida de formatge fresc de cabra i codony amb vinagreta de figues

ENTRANTS

  • Embotits d’Adri
  • Esqueixada
  • Escalivada
  • Trinxat d’escalivada amb sardines fuamdes o formatge de cabra
  • Permil d’ŕnec (fet a casa)
  • Arrňs a la cassola (min. 2 pers.)
  • Canelons
  • Cargols a la dova
  • Cargols amb all i oli
  • Fesols o mongetes amb cansalada
  • Espŕrrecs verds
  • Croquetes “Can Joan d’Adri”
  • Coca amb pebrot escalivat i anxoves

PEIXOS

  • Calamars a la romana
  • Calamars a la planxa
  • Sípia a la planxa
  • Bacallŕ amb ous i panses
  • Turbot a la planxa

GUISATS

  • Ŕnec amb salsafins
  • Galtes rostides al forn
  • Peus de porc amb cargols
  • Espatlla de xai rostida
  • Vedella amb bolets
  • Pollastró amb prunes, panses i pinyons
  • Botifarra dolça amb poma i torradeta

CARNS A LA BRASA

  • Xai (costella, palpis i mitjana)
  • Costelles de xai
  • Pollastre
  • Botifarra
  • Conill
  • Graellada de carn
  • Entrecot
  • Filet de vedella
  • Peus de porc a la brasa
  • Bistec de la mitjana